Lisa Hoymans

 

Lisa studeerde af als Leerkracht Lager Onderwijs in 2012 en werkt als leerkracht in het vijfde leerjaar in GBS De Letterboom te Ottenburg. Naast elke dag voor de klas te staan, probeert Lisa enkele uurtjes aan sport te doen tijdens de week. Dansen heeft ze altijd vol passie gedaan en hier is ze al jaren mee bezig. Ze heeft de microbe echt te pakken! Daarnaast houdt ze ervan om een groep kinderen te entertainen. Deze twee passies gecombineerd zorgen ervoor dat ze vol overgave dit jaar aan de Mini ’s dansles zal geven.

Als 11-jarig meisje begon Lisa te dansen in Overijse. Naast dans probeerde ze ook andere sporten uit. Zo heeft ze ook lessen BBB, fatburning, aerobic en zumba gevolgd. Uiteindelijk werd ze opgemerkt door de dansleerkracht en zo komt het dat Lisa nu in ons leerkrachtenteam zit. Lisa maakt haar debuut binnen X-Plosion tijdens de Summerdance-lessen.

Lisa blijft als lid ook actief binnen onze dansschool en kijkt uit naar workshops of andere dansactiviteiten. Zo kan ze evolueren en meegroeien met de nieuwe danstrends. Ze hoopt de allerkleinsten diezelfde dansmicrobe door te geven op een heel ontspannen, losse, enthousiaste manier. Plezier en bewegen staan binnen deze lessen centraal. Iedere kleuter die dit ziet zitten, is meer dan welkom in deze les!