Ann Vandervaeren

Ann studeerde in 2010 af als leerkracht lager onderwijs. Daarna is ze zich gaan bijscholen als leerkracht in het buitengewoon onderwijs. Sindsdien is ze al enkele jaren werkzaam als leerkracht in het 6de leerjaar.

Daarnaast heeft Ann verscheidene ervaringen opgedaan tijdens speelpleinwerking en het mee begeleiden en uitwerken van zomerkampen voor kinderen.  Ze heeft van jongs af aan de droom en de passie om met kinderen te werken en om hen zo goed mogelijk voor te bereiden op het hectische leven in onze maatschappij. 

 

Om deze droom nog extra kracht bij te zetten, volgde Ann in 2017-2018 een jaaropleiding tot kinderyoga-docent bij Invitare in Hoogstraten. Dankzij deze opleiding leerde ze zichzelf te herontdekken, maar ook hoe ze tijdens het lesgeven bepaalde yoga-oefeningen kan inzetten om de kinderen te laten ontspannen,  maar evengoed om hen de nodige energie te laten opbouwen.

 

Ook Ann moet op geregelde tijdstippen haar energie kwijt kunnen en daarbij helpt X-plosiondance: ze is al er al jarenlang een trouwe danseres van de dansschool. Zumba, hedendaagse dans, jazzy clip, piloxing en bootcamp zorgen ervoor dat ook zij even de drukte van het leven van zich af kan shaken.