Shauni Ackermans

Shauni Ackermans

Shauni is afgestudeerd als sociaal cultureel werker aan de Sociale Hogeschool in Heverlee en volgt nu een ManaBa. Ze is een veelzijdige en talentvolle meid die haar passie voor dans en muziek graag met dansers van alle leeftijden deelt.

Voor Shauni is geen dansstijl onbekend. Ze is een allround dansers die continu lessen, stages, workshops en bijscholingen volgt bij gerenommeerde dansleerkrachten om te blijven evolueren en vernieuwend te kunnen blijven in haar eigen lessen. Voor Hip Hop en Streetdance heeft Shauni onder meer lessen gevolgd bij Steeve Austin, Tamara Arruti, Robin Brys, Frederic Logist, Redouan Hergelink en vele anderen. De House lessen volgt ze bij Jonas Verwerft en Ramos Konishiwa en voor de lessen Jazz en Modern was ze te gast in lessen van Yuki Chiba, Jorge Vazquez, Michel Froget en nog vele anderen.

Shauni kennen we als vaste danslerares in het jaar en als geliefde leerkracht op danskampen in de hele Druivenstreek. Ze heeft ook heel wat ervaring als animator van Sporta (Animator Jeugdwerk Vlaanderen).

In de lessen van Shauni werk je aan je danstechniek en bewegingen terwijl plezier en zelfontplooiing op de eerste plaats staan.