Inschrijvingen nieuw dansseizoen 2018-2019 •  
   
  Naam en voornaam van het kind, tieners of volwassenen dat zal deelnemen aan de lessen. !! Niet de naam en voornaam van de ouders of degene dat de inschrijving doet !!
 •  
   
  Geboortedatum van het kind, tieners of volwassenen dat zal deelnemen aan de lessen. !! Niet de geboortedatum van de ouders of degene dat de inschrijving doet !!
 •  
   
  Gebruiken we enkel in nood : ongeval (bellen) of verwittigen dat een les niet zou doorgaan (per sms en e-mail).


Summerdance 2018

WAT?

 

Summerdance is een gevarieerd en zomers dans en fitnessprogramma, waarin we verschillende danslessen en dansfitnesslessen aan jullie voorstellen.

Het summerdance programma wordt gegeven door onze enthousiaste X-Plosion Dance leerkrachten, die zorgen dat er een grote variatie aan stijlen aan bod komt en het dus nooit saai wordt 😊. Ilse, Lisa, Shauni, Geraldine, Sabrina, Lise, Manuela, Ilke en Tina zullen hun beste dansbeentje voorzetten om jullie swingend de zomer door te loodsen.

De dansfitnesslessen zullen een afwisseling zijn van Zumba, Dance Party, Cardio House, Cardio HipHop. Een goede cardiotraining staat hier voorop.

De les Piloxing is een combinatieles van Cardiotraining en versteviging van het centrum van je lichaam. De oefeningen zijn gebaseerd op boks, staande pilates en dans, en dit op een vrij intensief tempo. Het laatste deel van de les bestaat uit grondoefeningen met als doel de versteviging van buik, benen, billen, armen,…

 

Pilates is een bewegingsvorm die ontwikkeld werd om het lichaam sterker te maken en het in balans en vorm te brengen. Lichaamshouding en spierbeheersing zijn de kernessentie van deze bewegingsvorm.
Het systeem volgt de principes van het zeer bewust bewegen met controle en beheersing, dus met een intense concentratie, een specifieke ademhaling, het werken vanuit het
centrum/powerhouse en dat alles met vloeiende bewegingen. Het is gewoon perfect voor iedereen die klachten wil voorkomen en fit door het leven wil gaan.

 

In de danslessen worden stijlen als Funk, Clipdance, Jazz en Urban afgewisseld. Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen die in het verleden al wat dansles heeft gevolgd.

De groep A/B is een dansles voor beginners met enige danservaring of dansers die al enkele jaren dansen

De groep B/C is geschikt voor dansers met minstens 3j recente danservaring en die nu ook op een B-niveau dansen.

 

Het zomeraanbod is enkel geldig voor de maanden JULI EN AUGUSTUS!
De lessen zijn toegankelijk voor iedereen ouder dan 14j.
Op feestdagen is er geen les en tijdens de druivenfeesten zullen de lessen mogelijks plaatsvinden op een andere locatie, maar hiervan worden jullie dan tijdig verwittigd.


WANNEER?

dinsdag 19u30-20u30 – DANS-FITNESS ---> VOLZET

dinsdag 20u30-21u30 – PILOXING ---> VOLZET

 

woensdag 19u30-20u30 – DANS niveau A/B

woensdag 20u30-21u30 – DANS niveau B/C

 

donderdag 19u30-20u30 – DANS-FITNESS

donderdag 20u30-21u30 - PILATES

 

WAAR?

Overijse – gemeentelijke turnzalen (Stationsplein)


PRIJS (voor 2 maand)?

25€ - 1 les per week
40€ - 2 lessen per week
50€ - 3 lessen per week
60€ - 4 of meer lessen per week


Inschrijven kan vanaf nu via onze inschrijvingsmodule ''summerdance 2018'' hieronder.

De plaatsen per les zijn beperkt, dus snel zijn is de boodschap!

 

Inschrijvingen Summerdance 2018