Sabrina Vanloo

Sabrina Vanloo

Sabrina is heel vroeg begonnen met dansen. Als klein meisje werd zij meegenomen naar de dans- en oefenavonden te Hoeilaart waar haar ouders al een aantal jaren dansten. Op zesjarige leeftijd is ze uiteindelijk begonnen met kinderdans en vanaf het 4de leerjaar werd zij naar de balletles gestuurd, namelijk de Academie van Overijse  (o.l.v. Vera Vandenbroucke) waar ze 10 jaar als trouwe leerling haar liefde voor dans heeft ontwikkeld. Naast klassieke dans kreeg Sabrina ook interesse in funky en moderne stijlen en ging ze lessen Videoclipdance, Streetdance, Hip hop, Jazzdance en Modern volgen. In de zomermaanden volgt ze geregeld stages om haar techniek te onderhouden, om haar energie kwijt te kunnen en vooral om bij te leren. Niet alleen dansen maar ook sporten zoals lopen, mountainbiken, badmintonnen houden haar bezig.

Sabrina is afgestudeerd in 2009 als Bachelor Lichamelijke opvoeding-bewegingsrecreatie (optie fitness en dans). In juni 2010 behaalde ze eveneens haar diploma Initiator actuele dans bij Danssport Vlaanderen.

Ze geeft sinds het begin les bij Xplosion Dance en heeft ondertussen 7 jaar lesgeefervaring in verschillende scholen in de Druivenstreek. In de periode dat ze nog in de fitness werkte, gaf ze ook Zumba, Partyrobics en kinderdans. Haar danslessen weerspiegelen haar eigen funkystijl met oog voor techniek, fun en inleving. Sinds kort is ze verhuisd naar Herent en zal zij vanaf september 2017 de lessen showdans verzorgen in Oud-Heverlee.

Deze vrolijke en enthousiaste jongedame kijkt er enorm naar uit om haar passie voor dans en beweging door te geven aan zowel jong als oud.