JAZZY CLIPDANCE 1

         Jazzy Clipdance 1 (11-13 jaar) – donderdag, 17 u.-18 u., TZ2 Overijse
        

Dans je graag mee met de muziek van op de radio en wil je je graag in dans verdiepen en bijleren, dan is een les Jazzy Clipdance zeker iets voor jou!

In de les Jazzy Clipdance leer je dansante en funky choreo's op de meest recente en hippe hits van het moment. Verschillende muziekstijlen worden afgewisseld, waardoor er de ene keer aan een snel en funky nummer wordt gewerkt en een volgende keer aan een meer gevoelige en trage choreo. De bewegingen zijn gebaseerd op trendy dansgenres zoals jazz en funk.

De les wordt ingezet met een opwarming en een jazzbarre om de danstechniek te verbeteren. Zo zal er geoefend worden op het strekken van benen en voeten, het correct uitvoeren van pirouettes, lenigheid en een mooie en nette lichaamshouding.

Na de opwarming volgt vaak een verplaatsing, waarna gestart wordt met de choreo.  Meestal wordt er 4 tot 6 weken aan de choreo gewerkt.

Dancing is like dreaming with your feet! - Constanze.
Ben je het hiermee eens en wil je meer leren over bewegingen en dieper in connectie treden met de muziek? Dan ben je hier op de juiste plaats.

Uiteraard staat dansplezier voorop!